Crypto Prijs Alert: Litecoin bijna 40% gestegen

Crypto Prijs Alert: top 5 cryptomunt Litecoin (LTC) is in de afgelopen 7 dagen al bijna 40% gestegen.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Litecoin koers stijgt tot boven de 140 dollar

De Litecoin (LTC) koers in de afgelopen dagen 39% gestegen. In de afgelopen 24 uur is de Litecoin koers met 10,09% gestegen. Van de top 20 cryptomunten is alleen Cardano harder gestegen met een stijging van 12,00% in de afgelopen 24 uur.

Litecoin Koers Grafiek - 12 juni 2019
Litecoin Koers Grafiek – 12 juni 2019

Op dit moment staat de Litecoin koers boven de 140 dollar op 142,20 dollar. Mede door de plotselinge stijging van Bitcoin is de Litecoin koers in het afgelopen uur met ongeveer 2.0% verder gestegen. De laatste keer dat Litecoin zo hoog stond was in mei 2018.

Voorlopig ziet het er naar uit dat de Litecoin koers nog verder zal stijgen. Het is afwachten of de koers boven de 140 dollar kan blijven en verder stijgen.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!