Crypto Prijs Alert: Qtum koers schiet omhoog na nieuws over Apple Pay en Samsung Pay

60

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Prijs Alert: de Qtum koers schiet vandaag omhoog na nieuws over Apple Pay en Samsung Pay. De koers was in 1 uur tijd met meer dan 36 procent gestegen.

Qtum kopen met iDEAL

Qtum koers schiet omhoog

Qtum (QTUM) stond aan het begin van de dag nog rond plek 30. Na het nieuws van Qtum en Zeux is de cryptomunt gestegen naar plek 25 in slechts 1 uur tijd. Op dit moment staat de koers op $2,77 dollar. Dat is een stijging van 29,15 procent in de afgelopen 24 uur.

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat QTUM wordt toegevoegd aan Zeux. Met de Zeux app is het mogelijk om met cryptocurrency te betalen in winkels. Het wordt dus mogelijk om met QTUM te betalen bij winkels waar je met Apple Pay en Samsung Pay kunt betalen.

QTUM kopen, verkopen en traden!

“We’re excited to add QTUM to our list of cryptocurrency chains. We believe Qtum is leading the way in mass adoption of smart contracts by providing simplicity, security and flexibility. Zeux will now provide Qtum holders extra utility by providing them a way to pay at any point-of-sale terminal with Apple Pay or Samsung Pay’’.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!