Crypto Prijs Alert: Tron en XRP meer dan 10% gestegen!

Crypto Prijs Alert: de crypto koersen van TRON (TRX) en Ripple (XRP) schieten omhoog vandaag. Beide cryptocurrencies zijn in de afgelopen 24 uur al meer dan 10% gestegen.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

XRP koers verder gestegen

Eerder vandaag hadden we al een crypto prijs alert geschreven voor XRP. Toen was de XRP koers net boven de 5% uitgekomen. In de afgelopen uren is de koers hard verder gestegen.

Op het moment van schrijven staat de XRP koers op 0,292841 dollar. Dat is een stijging van bijna 13%, om precies te zijn 12,72%, in de afgelopen 24 uur.

TRON koers stijgt met ruim 10%

Sinds ongeveer 5 uur vanmiddag zien we de koers van TRON (TRX) ook hard omhoog stijgen. Op dit moment zijn TRON en XRP de enige twee cryptocurrencies, van de top 50 cryptomunte, die meer dan 10% gestegen zijn.

Op het moment van schrijven staat de TRX koers op 0,017185 dollar. Dat is een stijging van 10,32% in de afgelopen 24 uur. Met een market cap van 1,14 miljard dollar staat TRX nu nog op de veertiende plek.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!