Crypto Prijs Alert: Verge (XVG) koers schiet meer dan 15% omhoog

52

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Rate this post

Crypto Prijs Alert: Verge XVG behoort tot de grootste stijgers van de top 100 cryptomunten. Op dit moment is XVG al meer dan 15% gestegen.

Verge (XVG) koers schiet omhoog

De Verge koers ontwaakt en schiet omhoog met meer dan 15% vandaag. In de afgelopen 24 uur is Verge XVG met 16,69% gestegen. de Verge koers staat nu op $0,008927 dollar. Met een market cap van bijna 143 miljoen dollar staat Verge op plek 52.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.