Crypto Prijs Alert: Vertcoin koers schiet omhoog

Crypto Prijs Alert: Vertcoin koers schiet omhoog
Crypto Prijs Alert: Vertcoin koers schiet omhoog
Crypto Prijs Alert: Vertcoin koers schiet omhoog
5 (100%) 1 vote[s]

Crypto Prijs Alert: Vertcoin koers schiet omhoog met een stijging van meer dan 40 procent in de afgelopen 24 uur.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Handelen in crypto zonder limieten

Vertcoin koers schiet omhoog

De Vertcoin (VTC) koers schiet vandaag omhoog met meer dan 40 procent. De Vertcoin koers staat nu op $0,635416 dollarcent. Gisteren stond de VTC koers nog rond de 45 dollarcent. In de afgelopen 24 uur is de koers geleidelijk omhoog geschoten. Op dit moment staat de Vertcoin koers ruim meer dan 40 procent in plus en het lijkt erop dat de stijging nog niet is afgelopen.

Vertcoin kopen met iDEAL

Let op: het is mogelijk dat de koers verder stijgt maar ook heel goed mogelijk dat de koers weer omlaag schiet. Houd de koers dus goed in gaten en vergeet je stop loss niet.

Wat is Vertcoin?

Vertcoin heeft als duidelijke doelstelling Vertcoins te kunnen delven met normale CPU’s. Op deze manier proberen ze de kracht van Proof of Work en een decentraal P2P netwerk het best te combineren.

De Vertcoin integreert alle nieuwe crypto-technologische snurjes van Bitcoin en behoort daardoor samen met Litecoin tot de beste klassieke altcoins. Er wordt sinds 2014 gewerkt aan het Vertcoin netwerk. De segwit update is al uitgevoerd en de ontwikkelaars gaan werken aan de implementatie van het Lightning Netwerk.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.