BitMEX - 6 maanden 10 procent korting

Crypto SCAM Alert: Bitcoin 2 (BTC2)??

247

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto SCAM Alert: Bitcoin 2 (BTC2)?? Uit het niets staat Bitcoin 2 in de top 100 en is bijna 6000% gestegen?????

Bitcoin 2 (BTC2) Scam??

Niemand heeft er ooit van gehoord maar Bitcoin 2 is hier. Het schijnt een Bitcoin fork en belooft enorme winsten.

Het is een Bitcoin fork die helemaal anoniem en volledig schaalbaar is daarnaast biedt het instant geverifieerde transacties. Tot slot maakt het ook gebruik van Proof of Stake.

En dit is nog niet alles!!! De roadmap is veelbelovend voor 2019! Dit jaar is gericht op marketing en “er komt meer aan”.

Op dit moment is al 95% van de Bitcoin 2 voorraad in handen van Bitcoin houders.

Pump en Dump

De cryptomunt stond in de afgelopen dagen even in de top 25. Op dit moment staat de cryptomunt in de top 100 op de tachtigste plaats. En je kunt het alleen kopen bij 2 scam exchanges. Met een stijging van bijna 6000% is dit 1 van de grootste pump en dumps.

Als je toch wilt investeren in deze cryptomunt, ga je gang. Ze zullen waarschijnlijk om je private keys vragen om je Bitcoin 2 te ontvangen of je raakt op een andere manier je geld kwijt.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!