Crypto Top 10 grootste stijgers en dalers van week 8

21

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Top 10 grootste stijgers en dalers van week 8
5 (100%) 1 vote[s]

Crypto Top 10 grootste stijgers en dalers van week 8: dit zijn de 10 beste en slechtste cryptocurrencies van week 8. In de afgelopen week schoot de Bitcoin koers omhoog en dat is ook terug te zien aan de stijging van een aantal altcoins.

Crypto: Top 10 grootste stijgers week 8 (2019)

Dit is ons overzicht met de 10 beste cryptocurrencies van week 8 2019. Deze cryptocurrencies zijn het hardst gestegen in de afgelopen 7 dagen, maandag 18 februari tot en met zondag 24 februari 2019.

Bitcoin meer dan 14 procent gestegen

Extra: Bitcoin (BTC) staat niet in de lijst van de 10 grootste stijgers maar Bitcoin is in de afgelopen week met 14.1% gestegen.

CryptomuntStijgingKopen
Ontology (ONT)74.5%Kopen
EOS (EOS)55.9%Kopen
Maker (MKR)50.7%Kopen
Komodo (KMD)41.4%Kopen
Nexo (NEXO)39.7%Kopen
Ark (ARK)38.9%Kopen
Gas (GAS)35.6%Kopen
Bitcoin Gold (BTG)32.8%Kopen
Ethereum (ETH)32.4%Kopen
NEO (NEO)32.1%Kopen

Crypto: Top 10 grootste dalers week 8 (2019)

Dit zijn de 10 slechtste cryptocurrencies van week 8 2019. Deze cryptomunten zijn het hardst gedaald in de afgelopen 7 dagen, maandag 18 februari tot en met zondag 24 februari 2019.

Deze week zijn er maar 2 cryptocurrencies van de top 100 cryptocurrencies die in de min staan.

CryptomuntDalingKopen
Revain (R)-10.5%Kopen
ODEM (ODE)-4.8%Kopen

Cryptocurrencies kopen met iDEAL

AanbiederOmschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct cryptocurrencies kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency broker biedt meer dan 40 cryptocurrencies aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptocurrencies die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitcoin Meester
Direct cryptocurrencies kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.