Crypto update: 3 van de top 20 cryptomunten in het groen

Cryptomarkt update: op dit moment staan er slechts 3 cryptomunten van de top 20 cryptocurrencies in het groen. Van de top 10 cryptomunten staat er nu slechts 1 in het groen met een stijging van minder dan 1% in de afgelopen 24 uur.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Litecoin koers enige stijger van top 10 cryptocurrencies

Van de top 10 cryptocurrencies is alleen de Litecoin koers gestegen. Op het moment van schrijven staat de koers op $61,43 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers van Litecoin gestegen met 0,39%.

Chainlink en Cosmos grootste stijgers

De grootste stijger van de top 20 cryptocurrencies is Cosmos (ATOM). In de afgelopen 24 uur is de Cosmos koers met 1,81% gestegen naar een prijs van $3,95 dollar. Als we kijken naar de afgelopen 7 dagen dan is de koers met 20.0% gestegen.

Naast Cosmos is de Chainlink koers ook gestegen met 1,27% in de afgelopen 24 uur. De prijs voor Chainllink staat nu op $2,73 dollar. In de afgelopen 7 dagen staat de Chainlink koers net aan in het groen met een stijging van 0.3% .

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!