BitMEX - 6 maanden 10 procent korting

Crypto Weekupdate: SEC doet morgen uitspraak omtrent de Exchange-Traded Fund (ETF)

71

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin corrigeerde in het begin van de week iets naar beneden, waardoor de altcoins weer begonnen te stijgen. Toch maakte de meest populaire cryptocurrency dinsdag weer een groeispurt mee en steeg de koers met maar liefst $844 in 24 uur.

Gedurende het overgrote deel van de week handelde Bitcoin rond de $8.000 tot we op vrijdag te maken kregen met een correctie waarbij de koers in 20 minuten naar de $6.600 dook. Ondanks de terugval leken de analisten nog steeds bullish. De correctie van de markt zou een gezonde voortzetting zijn van de marktcyclus. Op zondag herstelde Bitcoin en handelde deze gisteren wederom rond de $8.000. Het bleef onduidelijk wat de oorzaak van de koersstijging was, maar analisten denken dat de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China er iets mee te maken heeft. Mogelijk dat het nieuws afkomstig van Consensus 2019 ook de koers heeft beïnvloed.

Bitcoin ETF

Er was afgelopen week flink wat nieuws omtrent handelsplatformen. Zo gaf de CEO van Bitcoin-futures handelsplatform Bakkt aan dat de lancering van het langverwachte platform in juli zal plaatsvinden. Daarnaast gaf Börse Stuttgart, de op een na grootste aandelenbeurs van Duitsland, aan dat haar handelsplatform Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) exchange-traded notes (ETN’s) gaat aanbieden op haar platform. Investeerders die de aandelenbeurs gebruiken zouden zo makkelijker in deze cryptocurrencies kunnen investeren. De aandelenbeurs biedt al Bitcoin ETN’s.

Dinsdag 21 mei uitspraak SEC over Bitcoin ETF

De SEC doet morgen een uitspraak omtrent de exchange-traded fund (ETF) van VanEck en SolidX. Analisten verwachten dat de uitspraak, als deze positief of negatief uitvalt en niet neerkomt op wederom uitstel van de beslissing, mogelijk invloed zal hebben op de koersen.

Wat zowel het nieuws als de koers betreft was het een bewogen week. Met de beslissing omtrent de VanEck ETF en de meest recente koers-analyses in het vizier wordt ook deze week een spannende week!

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!