Cryptocurrency van de week: Ethereum (ETH)

Cryptocurrency van de week Ethereum ETH
Cryptocurrency van de week Ethereum ETH
Cryptocurrency van de week: Ethereum (ETH)
5 (100%) 1 vote

Cryptocurrency van de week: Ethereum (ETH). Ethereum staat op dit moment op de derde plek en de Ethereum prijs is nu rond de $123 dollar. De totale marktkapitalisatie is $12.9 miljard dollar.

Inhoudsopgave

Direct Bitcoins kopen met iDEALBitvavo - Crypto kopen verkopen en bewaren

Cryptocurrency van de week: Ethereum (ETH)

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze week is hij zeer positief gestemd ten aanzien van Ethereum (ETH). Bekijk de video voor meer informatie over Ethereum.

Ethereum kopen met iDEAL


Broker Informatie
TIP: Registreer je alvast bij alle cryptocurrency brokers en exchanges, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

kopen
Veilig en direct kopen met iDEAL.
Maak een account aan, stort euro's in je account met iDEAL en koop .
Meer dan 50 cryptomunten kopen met iDEAL.
Je hebt geen eigen wallet nodig.
LiteBit Kopen
Bitcoin Meester Kopen
Coinmerce Kopen

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.