Cryptocurrency van de week: IOTA (MIOTA)

21

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Cryptocurrency van de week: IOTA (MIOTA)
5 (100%) 1 vote[s]

Cryptocurrency van de week: IOTA (MIOTA). IOTA staat op dit moment op plek 13 en de MIOTA prijs is nu $$0,301230 dollar. De totale marktkapitalisatie is ruim $836 miljoen dollar.

Cryptocurrency van de week: IOTA (MIOTA)

IOTA (MIOTA) kopen met iDEAL

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze week is hij zeer positief gestemd ten aanzien van IOTA (MIOTA). Bekijk de video voor meer informatie over IOTA (MIOTA) en waarom dit de cryptocurrency van de week is geworden.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.