Cryptocurrency van de week: OmiseGO (OMG)

Cryptocurrency van de week OmiseGO OMG
Cryptocurrency van de week OmiseGO OMG
Cryptocurrency van de week: OmiseGO (OMG)
5 (100%) 1 vote

Cryptocurrency van de week: OmiseGO (OMG). OmiseGO staat op dit moment op plek 32 en de OmiseGO prijs is nu $1,28 dollar. De totale marktkapitalisatie is in totaal ruim $179 miljoen dollar.

Inhoudsopgave

Direct Bitcoins kopen met iDEALBitvavo - Grootste en Goedkoopste Crypto Exchange van Nederland

Cryptocurrency van de week: OmiseGO (OMG)

OmiseGO kopen met iDEAL

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze week is hij zeer positief gestemd ten aanzien van OmiseGO (OMG). Bekijk de video voor meer informatie over OmiseGO (OMG) en waarom dit de cryptocurrency van de week is geworden.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.