Cryptocurrency van de week: Stellar (XLM)

Cryptocurrency van de week Stellar XLM
Cryptocurrency van de week Stellar XLM
Cryptocurrency van de week: Stellar (XLM)
5 (100%) 1 vote

Cryptocurrency van de week: Stellar (XLM). Stellar staat op dit moment op plek 8 en de XLM prijs is nu $0,108161 dollar. De totale marktkapitalisatie is in totaal ruim $2 miljard dollar.

Inhoudsopgave

Direct Bitcoins kopen met iDEALBitvavo - Crypto kopen verkopen en bewaren

Cryptocurrency van de week: Stellar (XLM)

Stellar XLM kopen met iDEAL

ICO consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy geeft regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze week is hij zeer positief gestemd ten aanzien van Stellar (XLM). Bekijk de video voor meer informatie over Stellar (XLM) en waarom dit de cryptocurrency van de week is geworden.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.