Cryptomarkt kleurt groen: Ethereum koers schiet omhoog

27

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Cryptomarkt kleurt groen: Ethereum koers schiet omhoog
5 (100%) 1 vote[s]

Vandaag kleurt de cryptomarkt groen. Bitcoin staat op dit moment bijna 3 procent in de plus, Ethereum meer dan 10 procent en de rest van de top 10 cryptocurrencies staan ook in het groen.

Bitcoin koers plus 3 procent

Vandaag zien we de Bitcoin (BTC) koers stijgen met ongeveer 3 procent. Op dit moment staat de Bitcoin prijs op $3,748.95 dit is een stijging van 2.83% in de afgelopen 24 uur.

Tot nu toe weet de Bitcoin de stijging vast te houden. Mocht de koers weer voorbij de $3800 dollar gaan dan kunnen we verwachten dat de Bitcoin koers weer richting de $4200 dollar zal gaan.

Bitcoin kopen  met iDEAL

Ethereum koers meer dan 10 procent gestegen

Ethereum (ETH) is in de afgelopen 24 uur het hardst gestegen van de top 10 cryptocurrencies. Op dit moment staat de Ethereum prijs op $138.97 dollar. In de afgelopen 24 uur is de Ethereum koers met meer dan 10 procent gestegen en op dit moment blijft de koers nog verder stijgen. Doordat Ethereum in de afgelopen zo gestegen is staat de cryptomunt weer op de tweede plek.

Ethereum kopen met iDEAL

Cryptocurrencies kopen met iDEAL

AanbiederOmschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct cryptocurrencies kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency broker biedt meer dan 40 cryptocurrencies aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptocurrencies die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek Bitcoin Meester
Direct cryptocurrencies kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.