Cryptomarkt kleurt rood, Bitcoin koers net onder de 5100 dollar

Cryptomarkt kleurt rood vandaag. Van de top 10 cryptocurrencies staat alleen Binance Coin in het groen. De rest van de top 10 cryptomunten staan in het rood. Bitcoin koers houdt stand net onder de 5100 dollar.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers rond de 5100 dollar

De Bitcoin (BTC) koers staat nu iets minder dan 1% procent in de min Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers op $5.078,51 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 0,42% gedaald. Wat gaat de Bitcoin koers doen vandaag?

Bitcoin koers grafiek - 14 april 2019
Bitcoin koers grafiek – 14 april 2019

De Bitcoin koers stijgt al 7 weken achter elkaar en deze week staat de koers in de min. Om de reeks door te zetten moet de Bitcoin koers de week sluiten boven de $5170 dollar. Het is daarom goed mogelijk dat er een rally komt om de week positief af te sluiten. Er is op dit moment veel weerstand dus het zal niet makkelijk worden. Er is ook een kans dat we weer onder de 5000 dollar duiken. Afwachten wat de Bitcoin koers gaat doen.

Wat denk jij, gaat Bitcoin deze week positief afsluiten? Laat hier je analyse achter.

Bitcoin kopen met iDEAL

9 van de top 10 cryptocurrencies in het rood

Bijna alle top 10 cryptomunten staan in het rood. Binance Coin is de enige cryptomunt die in het groen staat met een stijging van 5,32% staat de prijs van 1 Binance Coin op $19,35 dollar.

Cardano (ADA) en Litecoin zijn de grootste dalers. Cardano staat op de tiende plek en is in de afgelopen 24 uur met 3,18% gedaald. Litecoin (LTC) staat op de zesde plek en staat weer onder de belangrijke grens van $80 dollar. De prijs van 1 Litecoin staat nu op $77,28 dollar, dat is een daling van 2,71% in de afgelopen 24 uur.

De rest van de top 10 cryptomunten staat rond de 1% in de min.

Top 10 cryptocurrencies kopen met iDEAL

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!