Cryptomarkt update: Bitcoin rond de $3900 en Stellar koers meer dan 5% gestegen

Cryptomarkt update: de Bitcoin koers beweegt zicht vandaag weer rond de $3900 dollar. Stellar Lumens koers is meer dan 5 procent gestegen in de afgelopen 24 uur.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin koers update

De Bitcoin (BTC) koers beweegt zich al sinds 6 maart rond de $3900 dollar. Op 5 maart schoot de koers omhoog van ongeveer $3.750 dollar naar de $3900 dollar. Sindsdien beweegt de koers zicht rond die prijs.

Bitcoin kopen met iDEAL

Wat gaat de Bitcoin koers doen? Op dit moment is de Bitcoin koers vrij stabiel en is het afwachten op een uitbraak. Een uitbraak naar boven kan de koers weer naar de $4300 dollar brengen. Gaat de koers weer zakken dan kunnen we kijken naar de $3750 dollargrens. Bekijk de Bitcoin Technische Analyse van week 11 voor meer informatie over wat de Bitcoin koers doet.

Stellar Lumens koers meer dan 5 procent gestegen

De Stellar Lumens (XLM) koers staat als enige van de top 10 cryptocurrencies meer dan 5 procent in de plus. De XLM koers staat nu op $0,111022 dollarcent. Dat is een stijging van 7,07% in de afgelopen 24 uur.

Stellar kopen met iDEAL

De stijging van Stellar komt waarschijnlijk, doordat de cryptomunt is toegevoegd aan CoinBase Pro. Coinbase is 1 van de grootste cryptourrency brokers wereldwijd.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!