Cryptomarkt update: alle top 10 cryptocurrencies staan in het rood

30

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

5.0
01

Cryptomarkt update: alle top 10 cryptocurrencies staan op dit moment in het rood. De grootste daler is nu Binance Coin.

Bitcoin koers nog boven de 4000 dollar

Bitcoin koers grafiek - 25 maart 2019
Bitcoin koers grafiek – 25 maart 2019

De Bitcoin (BTC) koers begint de week met een lichte daling van 0,24%. Ondanks de daling staat de koers nog net boven de belangrijke grens van 4000 dollar. Op het moment van schrijven staat de prijs van 1 Bitcoin op $4.015,72, volgens de gegevens van CoinMarketCap. Voorlopig i er nog teveel weerstand om verder te stijgen richting de 4200 dollar. Maar de bulls doen wel hun best om niet onder de 4000 dollar te komen en verder weg te ze zakken. Vooralsnog is het afwachten wat de koers gaat doen.

Bitcoin kopen met iDEAL

Binance Coin grootste daler

Gisteren schoot de Binance Coin (BNB) koers omhoog tot boven de 17 dollar. Helaas is het niet gelukt om ber boven te blijven. Van de top 10 cryptocurrencies is Binance Coin nu de grootste daler met een verlies van 2,10% in de afgelopen 24 uur. Ondanks het verlies staat de koers nog ruim boven de 16 dollar met een prijs van $16,75.

Binance Coin kopen met iDEAL

Overige top 10 cryptocurrencies

De rest van de top 10 cryptocurrencies staan allemaal licht in de min. EOS is het minst gedaald met een daling van 0,06%. Ethereum en Ripple staan allebei rond de 0,65% in de min. De rest van de cryptomunten staat niet meer dan 2% in de min.

Top 10 Cryptomunten kopen met iDEAL (Geen limieten en max 0.25% fees)

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.