Enjin Coin kopen met iDEAL kan nu via Bitcoin Meester

26

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Enjin Coin kopen met iDEAL kan nu via Bitcoin Meester
5 (100%) 1 vote[s]

Enjin Coin kopen met iDEAL? Goed nieuws voor Nederlandse cryptocurrency traders en crypto liefhebbers. Vanaf kun je veilig en snel Enjin Coin kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester.

Enjin Coin kopen met iDEAL

Enjin Coin kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Sinds vandaag is het mogelijk om Enjin Coin te kopen met iDEAL. Naast Enjin Coin kun je bij Bitcoin Meester meer dan 100 andere cryptomunten kopen, verkopen en bewaren in je account zonder dat je een eigen wallet nodig hebt.

Wat is Enjin Coin?

Enjin Coin (ENJ) is een cryptocurrency voor virtuele goederen gecreëerd door Enjin. Enjin is het “grootste online gaming community platform” met meer dan 250.000 gamegemeenschappen en 18,7 miljoen geregistreerde gamers. Het Enjin-team ontwerpt de munt volledig rond gaming, met als doel de meest bruikbare cryptocurrency voor de industrie. Het project omvat de Enjin-munt en een pakket software-ontwikkelingskits (SDK’s) die ontwikkelaars kunnen integreren in hun games en community’s. Door blockchain naar gaming te brengen, worden de hoge kosten en fraude die vaak voorkomen bij de overdracht van virtuele goederen, verminderd.

Aanmelden bij Bitcoin Meester

Hoe kun je Enjin Coin kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Cryptomunten kopen bij Bitcoin Meester kun je doen in 3 eenvoudige stappen en je hebt geen eigen crypto wallet nodig. Maak een gratis account aan. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je euro’s in je account storten. Wanneer je dit doet met iDEAL dan staat je geld vrijwel direct in je account. Daarna kun je met je euro’s meer dan Enjin Coin kopen.