Ethereum, Ripple en Stellar meer dan 10% gestegen

Van de top 10 cryptocurrencies zijn Ethereum, Ripple en Stellar de grootste stijgers. In de afgelopen 24 uur zijn ze meer dan 10% gestegen.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Ripple (XRP) grootste stijger

Ripple (XRP) is op dit moment de grootste stijger van de top 10 cryptomunten. De XRP prijs staat boven de 43 dollarcent op $0,432240 dollar. In de afgelopen 24 uur is XRP met 14,31% gestegen. De market cap van XRP staat op 18.2 miljard dollar. Daarmee staat XRP nog op de derde plek achter Ethereum.

Ethereum (ETH) meer dan 12% gestegen

Ethereum (ETH) staat weer ruim boven de 200 dollar. Voor 1 ETH betaal je nu $231,91 dollar. Dat is een stijging van 12,16% in de afgelopen 24 uur. Met een market cap van 24.5 miljard dollar staat Ethereum op de tweede plek. Het verschil met Ripple was in de afgelopen dagen toegenomen.

Stellar (XLM) meer dan 11% gestegen

Stellar (XLM) is de derde grootste stijger van de top 10 cryptomunten. Op het moment van schrijven staat de XLM koers op $0,121252 dollar, dat is een stijging van 11,65% in de afgelopen 24 uur. De XLM market cap is gestegen naar de 2.9 miljard dollar en daarmee staat Stellar op de negende plek. Het verschil met Cardano, die op de tiende plek staat, is nu iets meer dan 100 miljoen dollar.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!