Hoe Crypto kopen met iDEAL in 4 stappen? Zo doe je dat!

Waar en hoe kun kan ik crypto kopen met iDEAL? Wij leggen je precies uit hoe en waar je cryptomunten kunt kopen met iDEAL zonder dat je een eigen wallet nodig hebt.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Handleiding: hoe kan ik crypto kopen met iDEAL?

Hieronder gaan we in 4 eenvoudige stappen uitleggen waar en hoe je crypto kunt kopen met iDEAL als betaalmethode. Na ongeveer tien minuten kun je in het bezit zijn van je eigen bitcoins of andere cryptomunten. Succes met het kopen van je bitcoins,

Crypto kopen met iDEAL in 4 stappen:

  1. account aanmaken
  2. euro’s in je account storten met iDEAL
  3. bitcoins kopen
  4. verificatie – crypto kopen en verkopen zonder limiet

Stap 1: gratis account aanmaken

Klik hier en maak een gratis account aan bij Bitvavo. Meld je via ons aan, zodat je voor de eerste 1.000 euro geen fees betaalt. Vul het formulier in en bevestig je e-mail adres na het aanmelden. De e-mail wordt direct naar je mail gestuurd.

Hoe crypto kopen met iDEAL - Account aanmaken
Hoe crypto kopen met iDEAL – Account aanmaken

Stap 2: euro’s storten in je account

Log in bij Bitvavo en klik daar op euro’s storten. Vul het bedrag in en kies iDEAL als betaalmethode en rond de betaling af. Zoals je kunt zien zijn er meer betaalmethodes mogelijk. Wanneer je kiest voor iDEAL dan staat het bedrag direct in je account.

Hoe crypto kopen met iDEAL - Geld storten met iDEAL
Hoe crypto kopen met iDEAL – Geld storten met iDEAL

Stap 3: bitcoins / crypto kopen

Je kunt nu weer naar het dashboard gaan. Daar vind je een overzicht van alle cryptomunten die je kunt kopen. Zoek daar naar de cryptomunt die je wilt kopen. Wij hebben hier gekozen voor Bitcoin. Vul in het veld naast EUR in voor hoeveel euro je aan bitcoins wilt kopen. Je ziet dan precies hoeveel Bitcoin je voor het ingevulde bedrag ontvangt. Rond de aankoop af en de bitcoins zijn direct zicht in je account. Je bent nu klaar.

Hoe crypto kopen met iDEAL - Bitcoins kopen
Hoe crypto kopen met iDEAL – Bitcoins kopen

Stap 4: verificatie – onbeperkt crypto kopen en verkopen

Wil je onbeperkt cryptomunten kopen met iDEAL zonder limieten? Ga dan in account naar verificatie. Voltooi de extra verificatie stappen. Nadat je dat hebt gedaan kun je onbeperkt crypto kopen, verkopen en traden.

Extra: Zakelijk crypto kopen met iDEAL

Het is ook mogelijk om zakelijk bitcoins te kopen met iDEAL. Bekijk ons artikel zakelijk crypto kopen of ga naar de website zakelijk bitcoins kopen voor meer infonatie.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!