Koersen van Ripple, Bitcoin Cash en Stellar meer dan 10 procent gedaald

Crypto Prijs Alert: op dit moment staan alle top 10 crypto koersen in het rood. De Bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur rond de 5 procent gedaald. Van de top 10 cryptocurrencies zijn de koersen van Ripple, Bitcoin Cash en Stellar het hardst gedaald met een daling van meer dan 10 procent.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin Euro Koers

Bekijk meer Bitcoin Euro Koers grafieken en extra koers informatie.

Top 10 Crypto Koersen 24 uur verandering

Eerder vandaag stond de koers van Tezos nog in het groen maar nu staat ook Tezos meer dan 5 procent in de min. In de afgelopen uren zijn alle top 10 crypto koersen verder gedaald. Bitcoin staat nog net boven de 6600 dollar. Bij BitMEX is de Bitcoin koers al een aantal keren onder de 6600 dollar gedoken. De koers van Ripple XRP is sinds tijden weer onder de 19 dollarcent gedoken.

Cryptocurrency24 uurKopen
Bitcoin-4,18%Kopen
Ethereum-8,08%Kopen
XRP-11,05%Kopen
Bitcoin Cash-10,19%Kopen
Litecoin-7,50%Kopen
EOS-7,32%Kopen
Binance Coin-8,52%Kopen
Bitcoin SV-9,71%Kopen
Tezos-5,39%Kopen
Stellar-11,85%Kopen

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!