Let op: Binance gaat morgen ongeveer 8 uur offline!

Let op: Binance gaat morgen ongeveer 8 uur offline!
Let op: Binance gaat morgen ongeveer 8 uur offline!
Let op: Binance gaat morgen ongeveer 8 uur offline!
5 (100%) 1 vote[s]

Binance, 1 van de grootste cryptocurrency exchanges wereldwijd, gaat morgen voor ongeveer 8 uur offline voor een systeem upgrade.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Aanmelden bij Binance

Binance systeem upgrade

Binance heeft aangekondigd dat ze op dinsdag 12 maart 2019 vanaf 2:00 AM (UTC), vannacht om 3 uur, offline zullen gaan voor een systeem upgrade. Vanaf dan is het dus niet mogelijk om te handelen in cryptocurrencies. Daarnaast is het ook niet mogelijk om cryptocurrencies te storten of op te nemen.

“Binance will suspend deposits, withdrawals, and trading during this period. Deposits that are not completed before the start of the upgrade will be processed after the upgrade is complete. Please allow some time for deposits to be reflected in your account following the system upgrade.”

bron: Binance Blog

Naar verwachting zal de upgrade 8 uur gaan duren. Het is ook mogelijk dat ze eerder klaar zijn of dat het iets langer duurt.

Binance alternatief

Sinds vrijdag is er de eerste Nederlandse cryptocurrency exchange met lage transactiekosten en geen limieten. Je kunt bij Bitvavo nu onbeperkt handelen in crypto met maximaal 0.25% aan transactiekosten. Hoe hoger de order des te lager de transactiekosten.