Deze Nederlandse crypto brokers verwijderen Bitcoin SV

64

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Na de aankondiging van Binance dat Bitcoin SV wordt verwijdert van de exchange volgden er meer exchanges. Deze Nederlandse cryptovaluta brokers ondersteunen de #DelistBSV beweging.

Coinmerce delist Bitcoin SV

Coinmerce heeft aangekondigd dat ze op 22 april 2019 stoppen met het aanbieden van Bitcoin SV. Vanaf die datum is het niet meer mogelijk om BSV te kopen. Als je nog Bitcoin SV in je bezit hebt bij Coinmerce na die datum dan kun je die nog opnemen tot 22 mei 2019.

Bitcoin Meeste delist Bitcoin SV

Vandaag heeft ook Bitcoin Meester aangekondigd dat ze Bitcoin SV gaan delisten:

Bitcoin Meester gelooft niet in geweld en dreigementen. Wij zijn van mening dat we elkaar moeten steunen in de crypto community, van daarbuiten komen al genoeg aanvallen. Om deze reden zal Bitcoin Meester het voorbeeld van Binance volgen en Bitcoin SV delisten.

Bij Bitcoin Meester kun je nog tot 22 april 2019 handelen Bitcoin SV. Na die datum is het niet meer mogelijk. Mocht je dus nog Bitcoin SV daar hebben dan kun je die nu nog verkopen of versturen. Heb je een klein bedrag, onder de 9 euro, aan Bitcoin SV dan dien je contact op te nemen met de klantenservice, zodat ze het voor je kunnen verkopen.

LiteBit Twitter poll: Bitcoin SV delisten ja of nee?

LiteBit heeft via een poll op Twitter aan haar klanten gevraagd of ze ook Bitcoin SV moeten delisten. Van de 4.530 heeft 81% gestemd op “Yes! Delist BSV”, slechts 8% heeft gestemd op “No, do not delist BSV” en de overige 13% heeft gestemd op “I don’t care”.

Als LiteBit naar haar klanten luistert dan zal waarschijnlijk 1 van deze dagen het bericht naar buiten komen dat ze Bitcoin SV ook gaan delisten.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!