Nieuwe all time high voor Binance Coin (BNB)

Crypto Prijs Alert: Binance Coin stijgt verder en bereikte in de afgelopen uren weer een nieuwe all time high.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Binance Coin nieuwe all time high

Binance Coin (BNB), de cryptomunt van cryptocurrency exchange Binance, heeft alweer de vorige all time high verbeterd. Eind mei 2019 kwam de Bincance Coin koers voor het eerst boven de 35 dollar uit. Daarna daalde BNB koers weer en bewoog de koers tussen de 30 en 35 dollar.

Binance Coin Koers Grafiek - 13 juni 2019
Binance Coin Koers Grafiek – 13 juni 2019

Vandaag bereikte de Binance Coin een nieuwe all time high. Bij CoinMarketCap staat de nieuwe all time high precies op 36 dollar nu. Bij Binance tikte de BNB koers de 36,36 dollar aan.

Op het moment van schrijven staat de Binance Coin koers op 35,52 dollar en is in de afgelopen 24 uur met 5,82% gestegen. Met een market cap van ruim 5 miljard dollar staat Binance Coin op de zevende plek.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!