Nieuwe wereldmunt? Facebook Libra, Blockchain ondernemers zonder bank en Technische Analyse

Belangrijkste Crypto Nieuws: deze week gaat het over het negatieve nieuws over Facebook Libra. Komt er een nieuwe wereldmunt? Crypto ondernemers hebben problemen met het aanvragen van een bankrekening en een technische analyse van Bitcoin.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Crypto Nieuws Update van Misss Bitcoin

Hoi en wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe video. In de video serie Madelon Praat, praat ik je iedere week bij over Bitcoin, Blockchain, Marco-economie en Technische Analyse.

Deze week beginnen we met nieuws over mijn cursus, die is namelijk bijna af. Ook spreken we over het toenemende dilemma onder blockchain en crypto ondernemers: het aanvragen van een bankrekening. Tevens bespreken we negatief nieuws over Libra. En komt een een belangrijke uitspraak van Marc Carney, de president van de Engelse Centrale Bank aan bod. Er komt namelijk mogelijk een nieuwe wereldmunt en Marc geeft een tipje van de sluier weg. Ik vertel je hoe dit precies zit en wat ik in de toekomst verwacht.

We sluiten af met een hogere dominantie voor Bitcoin dan tot nu toe bekend en natuurlijk zoals iedere week: de technische analyse.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!