Pompliano: Alle crypto exchange moeten op 1 mei Bitcoin SV verwijderen – #DelistBSV

33

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

5.0
01

Anthony Pompliano (Morgan Creek) heeft een oproep gedaan op Twitter. Hij vraagt aan alle cryptocurrency exchanges om op 1 mei 2019 tegelijkertijd Bitcoin SV te verwijderen! Dit heeft hij gedaan, omdat Craig S. Wright (CSW) en Ayre beweren dat CSW Satoshi, uitvinder van Bitcoin, is en dat Bitcoin SV de “real Bitcoin” is.

Pompliano: Exchanges moeten Bitcoin SV verwijderen

Pompliano’s oproep is het laatste salvo in de voortdurende sage tussen CSW en Ayre aan de ene kant en mensen die opstaan ​​ter verdediging van Hodlonaut – een Bitcoin-liefhebber die wordt bedreigd door CSW en Ayre.

Volgens Pompliano moet de Bitcoin-gemeenschap zich verenigen en zichzelf reguleren tegen de voorstanders van BSV. Sommige commentatoren betogen dat dit in tegenspraak zou zijn met de idealen van decentralisatie.

The Morgan Creek Digital dringt er echter op aan dat het iets is dat moet worden gedaan:

Sometimes we must do the hard thing, not because it is easy, but because it is right.

Binance CEO: we zijn niet bang!

Changpeng ‘CZ’ Zhao, CEO van Binance, de grootste cryptocurrency-exchange, verdubbelde ook zijn veroordeling van Wright. In een reeks tweets die ook op vrijdag werd gepubliceerd, zei Zhao dat Binance niet bang was om een ​​juridisch gevecht aan te gaan met CSW en het bedrijf.

“We hebben een aantal zeer goede / dure advocaten,” voegde Zhao er na de waarschuwing aan toe dat Binance BSV zou verwijderen als CSW en Ayre niet zouden stoppen met het bedreigen van afwijkende meningen.

Zhao verklaarde ook ondubbelzinnig dat “Craig Wright niet Satoshi is”.

Gaan CSW en Ayre ook Zhao aanklagen?