Tezos in het groen overige top 10 crypto koersen in het rood

Crypto Koers Update: op dit moment staan bijna alle top 10 crypto koersen in het rood. Alleen de koers van Tezos is in de afgelopen 24 uur gestegen. De Bitcoin koers staat rond de 2,5% in het rood en staat bij BitMEX nog net boven de 6800 dollar.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Live Bitcoin Euro Koers Grafiek

Bekijk meer Bitcoin Euro Koers grafieken en extra koers informatie.

Tezos koers in het groen

Van de top 10 cryptocurrencies staat alleen de koers van Tezos in het groen. In de afgelopen 24 uur is de koers met meer dan 5% gestegen. Als we kijken naar de afgelopen 7 dagen dan is de koers met 12% gestegen. Tezos is ook de enige top 10 cryptovaluta die in de afgelopen 7 dagen gestegen is.

De Bitcoin koers is met een daling van 2,5% het minst hard gedaald. Hieronder kun je zien dat de overige top 10 cryptocurrencies allemaal meer dan 5% gedaald zijn.

Top 10 Crypto Koersen Overzicht

Cryptocurrency24 uurKopen
Bitcoin-2,47%Kopen
Ethereum-6,48%Kopen
XRP-7,70%Kopen
Bitcoin Cash-5,09%Kopen
Litecoin-8,00%Kopen
EOS-7,51%Kopen
Binance Coin-8,70%Kopen
Bitcoin SV-6,13%Kopen
Tezos5,52%Kopen
Stellar-7,46%Kopen

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Cryptocurrency koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!