Top 10 Beste Cryptocurrencies 2019 (januari)

44

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Top 10 Beste Cryptocurrencies 2019 (januari)
5 (100%) 1 vote[s]

Top 10 Beste Cryptocurrencies 2019: dit zijn de 10 beste cryptocurrencies van dit moment, januari 2019. Deze cryptomunten hebben de hoogste marktkapitalisatie.

Crypto Korting: Hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt!

Top 10 Beste Cryptocurrencies 2019 voor januari

# januari# decembercryptomuntmarktkapitalisatiekopen
1 1 Bitcoin 70 miljard Kopen
2 3 Ethereum 16 miljard Kopen
3 2 XRP 15 miljard Kopen
4 8 Bitcoin Cash 2.8 miljard Kopen
5 4 EOS 2.5 miljard Kopen
6 5 Stellar 2.4 miljard Kopen
7 7 Litecoin 2.3 miljard Kopen
8 6 Tether 1.9 miljard Kopen
9 10 TRON 1.6 miljard Kopen
10 9 Bitcoin SV 1.5 miljard Kopen

Top 10 Cryptocurrencies van 2019 kopen met iDEAL?

AanbiederOmschrijving
TIP: Registreer je alvast bij alle aanbieders, zodat je bij een ledenstop niet zonder account zit!

Bezoek Bitvavo
Gemakkelijk en direct met cryptocurrencies kopen met iDEAL kan bij Bitvavo. Deze Nederlandse cryptocurrency broker biedt meer dan 40 cryptocurrencies aan die eenvoudig gekocht en opgeslagen kunnen worden in het eigen portaal. Investeer gemakkelijk met hedendaagse betaalmethoden, zoals iDEAL en profiteer van scherpe prijzen, lage fees en vooral gemak.

Bezoek Bitcoin Meester
Direct cryptocurrencies kopen met iDEAL
Groot assortiment, keuze uit meer dan 100 cryptomunten
Ingebouwde wallet, geen externe software noodzakelijk
Zeer eenvoudig voor beginnende handelaren
100% Nederlandse organisatie

Bezoek Litebit
Litebit is een Nederlands bedrijf cryptocurrency kunt kopen met iDEAL. Litebit biedt naast Bitcoin en Ethereum tientallen andere cryptocurrencies die te koop zijn met iDEAL, waarvan ongeveer de helft gemakkelijk opgeslagen kan worden met een wallet van Litebit.

Bezoek BTC Direct
Dit is 1 van de eerste cryptocurrency brokers in Nederland. De betaalmogelijkheden bij deze cryptocurrency gigant zijn gericht op Europese consumenten en bieden de mogelijkheid om Bitcoin en Ethereum te kopen via iDEAL. Na de eerste verificatie kun je tot €1.000,00 per dag aan cryptomunten kopen. Wil je voor hogere bedragen cryptovaluta kopen dan zit hier een strengere verificatie aan verbonden. Bekijk de website voor meer informatie hierover.

Bezoek Bitrush
Amsterdamse cryptocurrency broker die al vele jaren ervaring heeft met het verstrekken van cryptocurrencies aan particulieren. De website is zo ontwikkeld dat dit met een aantal muisklikken gerealiseerd kan worden en betalen kan makkelijk via iDEAL. Je kunt dus snel Bitcoin en Ethereum kopen met iDEAL.

Bezoek Anycoin Direct
Nederlands bedrijf dat zich richt op meerder populaire cryptocurrencies. Zij hebben bekende, maar ook minder bekende coins in het assortiment opgenomen en je kunt ze allemaal kopen met iDEAL.

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vindt je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.