Top 10 cryptocurrencies stabiel, Bitcoin Cash grootste stijger

15

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Top 10 cryptocurrencies stabiel, Bitcoin Cash grootste stijger
5 (100%) 1 vote[s]

De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn vandaag zeer stabiel. Bitcoin Cash is de grootste stijger op dit moment met een stijging van iets meer dan 4 procent.

Bitcoin koers stabiel rond de $3900 dollar

De Bitcoin (BTC) koers staat al sinds 6 maart “stil”. Iedereen zit te wachten op de uitbraak van Bitcoin. Waar de koers naartoe gaat is afwachten. De Bitcoin koers staat op dit moment $3.919,94 dat is een stijging van 0.30% in de afgelopen 24 uur.

Wanneer komt de grote uitbraak? Helaas weet niemand dat en ik ook niet. Het is vooralsnog afwachten of we naar de $4300 dollar stijgen of naar de $37500 dollar naar en misschien wel lager. Nu is het afwachten wat de koers gaat doen.

Bitcoin kopen met iDEAL

Bitcoin Cash is de grootste stijger

Eerder vandaag was Stellar de grootste stijger. Op dit moment is Bitcoin Cash het meest gestegen. De Bitcoin Cash koers staat nu op $134,31 dollar. In de afgelopen 24 uur is de koers met 4,09 procent gestegen.

Bitcoin Cash kopen met iDEAL

Top 10 cryptocurrencies

De rest van de top 10 cryptocurrencies zijn bijna niet veranderd. Ethereum staat 0,16% in de plus en Ripple staat 0,85% in de min. De rest van de top 10 cryptomunten staat maximaal met 2 procent in de plus of in de min.

Top 10 Cryptocurrencies kopen, verkopen en traden

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.