Vijf op een rij voor de Bitcoin koers

Bitcoin heeft de afgelopen week positief afgesloten met een kleine plus. Dit was voor Bitcoin de vijfde keer op een rij dat de week positief werd afgesloten.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Vijfde positieve week voor Bitcoin

Bitcoin koers grafiek - 25 maart 2019
Bitcoin koers grafiek – 25 maart 2019

In de week van 18 februari opende de Bitcoin (BTC) koers op $3667 dollar. Voor die week werd de Bitcoin koers gesloten met een stijging van 2.07% rond de $3743 dollar. Dat was de eerste week die positief werd gesloten. De weken die daarop volgde werden ook positief afgesloten.

Afgelopen week was de vijfde week op een rij dat de Bitcoin in het groen staat. Op 18 maart werd de week geopend op 3981 dollar en gesloten op $3992 dollar. Dat is een hele kleine stijging van 0.28%.

Deze week begint de Bitcoin koers met een lichte daling van 0.25%. Naar verwachting zal de Bitcoin koers weer een poging doen om naar de 4200 dollar te stijgen. Afwachten of dit de zesde positieve week gaat worden.

Bitcoin kopen met iDEAL (Geen limieten – max 0.25% transactiekosten)

Live Cryptocurrency Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: De informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!