Waar kun je nu nog Bitcoin SV kopen?

Waar kun je Bitcoin SV kopen? Dit is 1 van de meest gestelde vragen die wij op dit moment krijgen. Op dit moment hebben wij 1 Nederlandse crypto aanbieder gevonden waar je Bitcoin SV kunt kopen met iDEAL, Bancontact of via een SEPA bank transfer.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin SV bereikt nieuwe recordhoogte

Gisteren schoot de Bitcoin SV koers hard omhoog naar een nieuwe all time high. De koers bereikte een nieuwe recordhoogte van 441,20 dollar, dat is ongeveer 396 euro. In de afgelopen 7 dagen is de koers met ongeveer 175% gestegen. Sinds de enorme koersstijging vragen meer bezoekers zich af waar je Bitcoin SV kunt kopen.

Bekijk meer Bitcoin SV Euro Koers grafieken en extra informatie.

Vorig jaar besloten de grootste cryptocurrency exchanges, zoals Binance om Bitcoin SV te verwijderen van hun platform. Dit gebeurde nadat Graig Wright, die beweert dat hij de uitvinder van Bitcoin is, tegenstanders van hem aanklaagde, omdat ze hem een fraudeur noemde.

Waar kun je nu nog Bitcoin SV kopen?

In Nederland is er op dit moment, voor zover wij weten, is Bitvavo de enige cryptocurrency aanbieder waar je Bitcoin SV kunt kopen, verkopen en bewaren. Bij deze Nederlandse crypto aanbieder kun je Bitcoin SV en andere cryptomunten eenvoudig kopen met iDEAL, Bancontact of via een SEPA Banktransfer.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!