Waarschuwing Binance CEO, wordt Bitcoin SV verwijderd? #WeAreAllHodlonaut

Waarschuwing Binance CEO, wordt Bitcoin SV verwijderd? #WeAreAllHodlonaut – “Craig Wright is not Satoshi. Anymore of this sh!t, we delist!”

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Waarschuwing Binance CEO, wordt Bitcoin SV verwijderd?

Craig Wright claimt dat hij Satoshi Nakamoto is, de uitvinder van Bitcoin. Wright kwam met de onthulling nadat Bitcoin Cash SV zich had losgemaakt van Bitcoin Cash (BCH). Dit deed hij waarschijnlijk om de prijs van Bitcoin Cash SV (Satoshi Visei) te beïnvloeden.

De crypto gemeenschap spotten met de beweringen en sindsdien is de populariteit van Bitcoin Cash SV aanzienlijk afgenomen. Bovendien zijn dergelijke beweringen niet gezond voor de hele crypto gemeenschap, omdat deze onnodige informatie verspreidt en immorele FUD (angst, onzekerheid en twijfel) op de markt creëert.

Binance CEO waarshuwing

Binance-CEO Changpeng Zhao bracht een laatste waarschuwing uit aan Bitcoin SV-voorstanders via een tweet op 12 april.

#WeAreAllHodlonaut beweging op Twitter

Onlangs heeft Craig Wright een bounty van $5000 dollar aangeboden om de identiteit van @Hodlonaut te onthullen, een Twitter-gebruiker die de claims van Craig Wright die zichzelf ‘Satoshi Nakamoto noemt’ zou ontkennen. Wright verklaarde dat hij een zaak tegen de anonieme gebruiker zou indienen.

De Crypto-Twitter (CT) lijkt echter de kant te kiezen van de anonieme Twitter-gebruiker in plaats van Wright. Een populaire #WeAreAllHodlonaut is verstrikt geraakt in de crypto-community. De essentiële betekenis van de hashtag is dat de hele gemeenschap twijfelt aan de beweringen van Wright en als hij een rechtszaak tegen de gebruiker zou hebben aangespannen, zou hij het moeten registreren tegen iedereen die zich bij de beweging aansluit.

De beweging en waarschuwing door de Binance CEO, 1 van de grootste Cryptocurrency Exchanges ter wereld, zou de claims nu tot een halt kunnen brengen. Bovendien zorgt het actief voor een negatieve impact op het vertrouwen en de betrouwbaarheid van de cryptocurrency.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!