WINk Airdrop van 10 miljard WIN – Zo kun je gratis WIN ontvangen

WINK Airdrop: op 28 augustus 2019 vindt de eerste airdrop van WINk (WIN) plaats voor houders van TRON (TRX). Er worden in totaal 10.989.000.000 WINk (WIN) munten verdeeld. Dit komt overeen met 1,1% van het totale WINK aanbod.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

WINk (WIN) Airdrop

WINk (WIN) wordt verstuurd naar alle TRON wallet adressen een TRX-saldo hebben dat groter is dan of gelijk is aan 100 TRX. Omdat er een groot bedrag aan WINK wordt verdeeld kan het tot 72 uur duren voordat je de cryptocurrencies ontvangen hebt.

Hoe kun je de GRATIS WINk tokens ontvangen?

Om mee te doen moet je minimaal 100 TRX in je TRON wallet hebben. Je kunt TRON kopen met iDEAL bij Bitvavo, Coinmerce of Bitcoin Meester en deze kun je dan doorsturen naar je eigen wallet of naar een crypto exchange die de WINk airdrop ondersteunt.

Binance en KuCoin ondersteunen de WINk Airdrop

Het is ook mogelijk om TRON naar je TRX wallet bij Binance of KuCoin te sturen. Zorg ervoor dat je TRX verstuurd, voordat de snapshot wordt gemaakt van alle TRX wallets.

Bij Binance wordt er op 27 augustus 2019 om 18:00 uur een snapshot genomen van alle TRON wallets. Bij KuCoin wordt er een snapshot genomen van alle TRON wallets op 28 augustus 2019 om 0:00 UTC (+8).

Wanneer je TRON naar je eigen wallet verstuurd controleer dan eerst of ze de WINk airdrop ondersteunen.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!