WINk (WIN) trading competitie – Win een wereldreis

WINk (WIN) trading competitie: van 28 augustus 2019 tot 4 september 2019 kun je kans maken op een wereldreis. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is zoveel mogelijk handelen in WIN bij Binance.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

WINK (WIN) Trading Competitie

Binance en WINk vieren dat de WIN token is toegevoegd aan de cryptocurrency exchange met een trading competitie. De persoon die in die periode het meest in WIN heeft gehandeld wint 250,000,000 WIN tokens. Op dit moment is dat iets meer dan 75 duizend euro waard.

Naast de “wereldreis” zijn er nog een aantal andere prijzen.

  • eerste – Wereldreis Pakket: 250,000,000 WIN
  • tweede – Europese Vakantie Pakket: 30,000,000 WIN
  • derde – Aziatische Vakantie Pakket: 15,000,000 WIN
  • 4 tot en met 10: Iedereen ontvangt een HUAWEI PRO (8G + 128G willekeurige kleur)
  • 11 tot en met 20: Iedereen ontvangt Apple AirPods (Laatste versie)

Alle gebruikers van Binance die in de periode 1 miljoen WIN of meer hebben verhandeld ontvangen WIN uit de pool van 30 miljoen WIN.

Ga voor alle regels en meer informatie over de competitie naar Binance.

Live Crypto Koersen

Ben je benieuwd naar de huidige crypto koersen? Bekijk dan eens onze pagina “Live Crypto koersen“. Hier vind je de cryptocurrency koersen van meer dan 1500 cryptomunten. De koersen zijn altijd up-to-date. Zo houd je precies in de gaten of jouw investering meer of minder waard wordt.

Disclaimer: de informatie in dit artikel is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Je zou ook graag

Reacties zijn gesloten.

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!