Zakelijk Bitcoin kopen? Zo doe je dat eenvoudig en snel!

159

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Wil je zakelijk Bitcoin kopen, verkopen of traden? Volg ons stappenplan voor het aanmaken van een zakelijk account bij de Nederlandse cryptocurrency exchange Bitvavo.

Zakelijk Bitcoin kopen bij Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse cryptocurrency Exchange waar je tegen zeer voordelige tarieven kunt handelen in Bitcoin. Op dit moment zijn de transactiekosten maximaal 0.25% per transactie. Hoe meer je handelt des te lager de transactiekosten. Daarnaast zijn er geen limieten. Je kunt er dus onbeperkt Bitcoin en meer dan 50 andere cryptomunten kopen, verkopen, traden of bewaren. Je hebt geen eigen wallet nodig. Heb je wel een eigen Bitcoin wallet dan kun je ze vanuit je account naar je eigen wallet versturen.

Zakelijk Bitcoin kopen
Zakelijk Bitcoin kopen

Hoe kan ik zakelijk Bitcoins kopen?

Het zakelijk kopen van bitcoins is eenvoudiger dan je denkt. De registratie van een zakelijk account om Bitcoin te kopen, verkopen en traden is zo gebeurd. Omdat er een aantal documenten handmatig gecontroleerd kan het zijn dat je nog even moet wachten met je eerste aankoop.

Hieronder staan alle stappen. Voordat je begint heb je nog wel 2 extra documenten nodig.

Documenten voor een zakelijk account:

  1. Uittreksel uit de KvK van de betreffende entiteit,
  2. Kopie van de identiteitsbewijzen van de (mogelijke) overige bestuurders en/of aandeelhouders van de entiteit.

Stappenplan zakelijk account aanmaken:

  1. Ga naar Bitvavo en klik op registreren.
  2. Vul het formulier in.
  3. Verifieer je e-mailadres, telefoonnummer en identiteit.
  4. Mail de bovengenoemde documenten, kopie van de identiteitsbewijzen en KvK uittreksel, naar support@bitvavo.com.

Let op: Aangezien enkele van de geüploade documenten handmatig door ons geverifieerd moeten worden, kan het zijn dat uw account niet direct gereed is om over te gaan op de aan- of verkoop van digitale valuta.

Als alles goed is gegaan heb je nu een account en kun je zakelijk Bitcoin kopen. Gefeliciteerd en veel succes met het traden van cryptomunten.

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitvavo Crypto ExchangeBeste cryptocurrency exchange van NL:
  • Aanbieding: handel nu tot €1.000 gratis!
  • Handel daarna spot goedkoop max handelscommissie 0,25%!
  • Handel vertrouwd in 50+ crypto’s!
  • Nederlandse bedrijf met aparte stichting voor klantentegoeden!