Bitcoin Meester heeft 3 nieuwe cryptomunten toegevoegd

20

Gratis 1000 euro handelen

Crypto ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via CryptoSjop en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop).

Bitcoin Meester heeft 3 nieuwe cryptomunten toegevoegd
5 (100%) 1 vote[s]

Bitcoin Meester heeft weer 3 nieuwe cryptomunten toegevoegd. Na BitTorrent en Nexo kun je er nu Cindicator, Civic en Ren kopen met iDEAL.

Crypto Korting: hoe meer je handelt, hoe meer korting je krijgt!

Bitcoin Meester: 3 nieuwe cryptomunten toegevoegd

Bitcoin Meester blijft nieuwe cryptomunten toevoegen en je kunt alle cryptocurrencies kopen met iDEAL. Daarnaast heb je geen eigen crypto wallet nodig, want je kunt ze veilig opslaan in je account. Eerder deze week werden al BitTorrent en Nexo toegevoegd en nu is het de beurt aan Cindicator, Civic en Ren. De teller staat nu op 152 cryptomunten die je direct kunt kopen met iDEAL en naar verwachting zullen er nog veel meer bijkomen.

Naast de aankondiging van 3 nieuwe cryptomunten had Bitcoin Meester ook aangekondigd dat ze de BitTorrent Token Airdrop ondersteunen.

Wat is Ren?

Ren staat voor Republic Protocol. Het Ren netwerk is een gedecentraliseerd open source darkpool exchange. Het vergemakkelijkt de cross-chain transacties in een verborgen orderboek die over het Ethereum en Bitcoin netwerk loopt. Ren levert wiskundig bewezen beveiliging en privacy. Traders kunnen door het systeem aanzienlijke hoeveelheden activa uitwisselen.

Ren kopen met iDEAL

Wat is Civic (CVC)?

Civic is een dienstverlening voor privacy. Identiteitsfraude en identiteitsdiefstal is een groot probleem, waarvan we zien dat dit blijft toenemen. We laten online veel sporen achter en er is genoeg malware in omloop om gevoelige documenten en informatie te stelen.

Civic kopen met iDEAL

Wat is Cindicator (CND)?

Cindicator is een project dat zichzelf wil opstellen als een centraal punt voor besluitvorming en activabeheer. Cindicator werkt met voorspellende analyses, algoritmes en marktindicatoren. Door de Hybrid Intelligence, wat een combinatie is van menselijk en kunstmatige intelligentie, wil Cindicator de traditionele en crypto financiële marktanalyses ondersteunen.

Cindicator kopen met iDEAL

Crypto kopen met iDEAL bij Bitcoin Meester

Cryptomunten kopen bij Bitcoin Meester kun je doen in 3 eenvoudige stappen en je hebt geen eigen crypto wallet nodig. Maak een gratis account aan. Nadat je een account hebt aangemaakt kun je euro’s in je account storten. Wanneer je dit doet met iDEAL dan staat je geld vrijwel direct in je account. Daarna kun je met je euro’s meer dan 150 cryptomunten kopen.